Dermalogica
behandelingen

Dermalogica’s Skin Treatments worden aangepast aan jouw persoonlijke huidbehoefte, die onze huidtherapeuten aan de hand van een Face Mapping® huidanalyse en huidscan in kaart brengen. Om die reden hebben wij geen standaard behandelingen. Je boekt bij ons een afspraak voor het aantal gewenste minuten. Alle producten worden vervolgens afgestemd op jouw huid. De huid wordt tijdens elke behandeling actief vernieuwd, zonder zichtbare bijwerkingen zoals schilfers en-/ of roodheid.

Dermalogica behandelingen

30 minuten: €45,-
45 minuten: €69,-
60 minuten incl. epileren of massage: €89,-
75 minuten incl. epileren en massage: €109,-

BioSurface Peel

35 tot 55 min€99

IonActive Power Treatment

45 min€99

microZone®

20 min€29,-

Extra’s:

De behandelingen zijn gericht op huidverbetering en vernieuwing. Om die reden voeren wij geen hars-behandelingen uit. Indien je jouw wenkbrauwen wilt laten epileren en-/of verven is dit alleen mogelijk in combinatie met een behandeling. Wij adviseren je om dit tijdig aan te geven tijdens het inboeken van de afspraak. Mocht dit namelijk niet tijdig worden doorgegeven dan komt er een onderdeel in de behandeling te vervallen. Dit gaat uiteraard geheel in overleg.

Epileren €20,-
Epileren & verven wenkbrauwen €30,-
Verven wenkbrauwen of wimpers €20,-
Verven wimpers en wenkbrauwen €30,-

Loyalty programma

Wij waarderen het vertrouwen wat we krijgen van onze klanten en zullen dit nooit als vanzelfsprekend zien. Om onze waardering te uiten maken wij gebruik van een Loyalty Programma. Zo kunnen trouwe klanten bij elke besteding sparen voor cadeautjes, kortingen en privileges. Meedoen aan het programma kost je niets!

Wij geven 1 punt voor elke euro die bij The Peeling Company wordt uitgegeven, zowel op behandelingen als op producten aankopen, zowel in onze winkel als via onze webshop. Na het inwisselen van de gespaarde punten, begint de teller weer opnieuw. Hoe meer punten je spaart, hoe hoger het bedrag!

Niet inwisselbaar bij lopende acties

0