Acné Vergoeding 2019

 In blog

 

Het hebben van acne en/of acne-littekens in welke mate dan ook is al vervelend genoeg. Veel mensen onderschatten helaas de sociale gevolgen van deze aandoening. Daarom willen we er graag alles aan doen om mensen goed te informeren, om op deze manier zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. De behandeling van acne en-/of acne-littekens wordt helaas niet vanuit de basisverzekering vergoed, maar wel vanuit veel aanvullende zorgverzekeringen. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van alle acne vergoedingen voor 2019. Kijk snel via de volgende link of deze vergoeding ook voor jou geldt. Je hebt nog voldoende tijd om je verzekering aan te passen. Het bedrag wordt niet van je eigen risico afgehaald!
Klik hier: acne-vergoedingen-2019

Wil je graag mee meer informatie ontvangen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvende intake inclusief huidscan. Tijdens dit gesprek krijg je van ons een advies op maat. Een intake kan ook direct gecombineerd worden met een behandeling. Online een afspraak maken kan hier: Online afspraak maken

 

Hoe werkt het?

De behandeling wordt eerst bij ons betaald, daarna kan de factuur die je van ons krijgt opgestuurd worden naar de zorgverzekeraar. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Anbos en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Een verwijsbrief van de huisarts is in de meeste gevallen niet nodig.

Meer informatie over onze acne behandelingen? Klik hier: Acne Behandeling

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0