Acné vergoeding 2020

 In blog

 

Het hebben van acne en/of acne-littekens in welke mate dan ook is al vervelend genoeg. Veel mensen onderschatten de sociale gevolgen van deze aandoening. Daarom willen we er graag alles aan doen om onze klanten goed te informeren, om op deze manier zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. De behandeling van acne en-/of acne-littekens wordt helaas niet vanuit de basisverzekering vergoed, maar wel vanuit veel aanvullende zorgverzekeringen. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van alle acne vergoedingen voor 2020. Kijk snel via de volgende link of deze vergoeding ook voor jou geldt. Klik Hier  Wees gerust; je hebt nog voldoende tijd om je verzekering aan te passen.

 

Het bedrag gaat NIET van je eigen risico af! 

Hoe werkt het?

De behandeling wordt eerst bij ons betaald, daarna kan de factuur die je van ons krijgt opgestuurd worden naar je zorgverzekeraar. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Anbos en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Een verwijsbrief van de huisarts is in de meeste gevallen niet nodig. Bij twijfel adviseren we altijd om eerst contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

Gratis huidscan

Wil je graag mee meer informatie ontvangen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvende intake inclusief huidscan. Tijdens dit gesprek krijg je van ons een advies op maat. Een intake kan ook direct gecombineerd worden met een behandeling. Online een afspraak maken? Klik hier

Prijzen:
  • €49,- (30 minuten)
  • €69,- (45 minuten)
  • €89,- (60 minuten)

Extra informatie nalezen?

  • Meer informatie over onze acne behandelingen? Klik hier 
  • Blog: “Wat kan ik doen tegen acne?” Klik hier
  • Blog:  “Alle feiten en fabels op een rij” Klik hier
  • Blog: “De 6 triggers van volwassen acne”   Klik hier

 

0