Black Friday Must Haves!

 In blog

 

Black Friday is coming! Wij zijn de dagen al aan het aftellen tot we inkopen kunnen doen voor de feestdagen, jij ook? 🙂  We kunnen niet wachten om in alle gezelligheid de boom met feestelijke kerstballen te versieren, te genieten van lekkere hapjes en om onze familie te verblijden met de leukste cadeaus. Om je een handje te helpen hebben wij de leukste items uit de shop voor je op een rijtje gezet. Met deze Black Friday musthaves ga jij glamorous de feestdagen door!

Onze Black Friday deals op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november!

  • 15% korting op je gehele aankoop bij een besteding  van €75,- tot €250,  –  Gebruik kortingscode #black15
  • 20% korting op je gehele aankoop bij een besteding boven €250,-  – Gebruik kortingscode #black20
  • Iedereen die bij ons in de winkel een aankoop doet boven de €75,- krijgt als extra een Biolumin C serum cadeau! (zolang de voorraad strekt)
  • Vrijdag 23 november krijg je 20% korting op een level 2 of 3 peeling! Een afspraak maken kan HIER

Actievoorwaarden

  • Korting geldt zowel in onze winkel als via onze webshop! (Van Baerlestraat 101, Amsterdam)
  • Kortingen kunnen niet gecombineerd worden.

 


Skin Resurfacer Cleanser – Reinigt, exfolieert, stimuleert celvernieuwing

De belangrijkste stap naar een natural glow is het goed reinigen van je huid! Veel mensen onderschatten helaas het belang van een schone huid. Ook als je geen make-up draagt word je huid gedurende de dag vuil. Deze reiniging staat daarom op nummer één in onze lijst! Deze cleanser reinigt niet alleen, door de toegevoegde Melkzuur geeft hij ook een boost aan nieuwe, gezonde cellen. Twee vliegen in één klap!

Prijs normaal €56,90 met Black Friday €48,37 of €45,52  

Shop hier

 

 


 

 

Rapid Reveal Peel – meest krachtige peeling voor thuis!

Ook deze kan natuurlijk niet ontbreken in ons lijstje. Dermalogica’s meest krachtige peeling voor thuis! Met maar liefst 10% melkzuur geeft het jouw huid de “Glow”die hij nodig heeft tijdens de aankomende feestdagen te stralen. Daarnaast werken de toegevoegde ingrediënten effectief op fijne lijntjes en rimpels! Een mooie bijkomstigheid is dat je hem maar 1 keer per week hoeft te gebruiken. Om die reden ook perfect voor mensen die uren per dag te kort komen! Te weinig tijd is nu geen excuus meer. 🙂

Prijs normaal €89,90 met Black Friday €76,42 of €71,92  

Shop hier

 

 

 


 

 

Biolumin-C serum – verhelderen, verstevigen en het verminderen van fijne lijntjes

Als we het over een “Glow” hebben, dan kan  Vitamine C niet ontbreken! Het vervelende is dat Vitamine C heel reactief is, dat wil zeggen dat het snel reageert met zuurstof. Daar heeft Dermalogica wat op gevonden! BioLumin-C Serum combineert een ultrastabiel Vitamine C complex met geavanceerde biotechnologie om de natuurlijke kracht van Vitamine C te leveren daar waar dit het meest nodig is.  BioLumin-C doet meer dan alleen verhelderen, verstevigen en het verminderen van fijne lijntjes; het werkt met het huideigen verdedigingsmechanisme van de huid, wat zorgt voor een heldere, stralende huid van binnenuit. Een paar druppels onder je dag en nachtcrème is al voldoende!

Prijs normaal €94,90 met Black Friday €80,67 of €75,92  

Shop hier

 

 

 


 

Overnight Retinol Repair 0.5% of 1% – Vermindert tekenen van huidveroudering

Deze krachtpatser is absoluut niet geschikt voor de beginneling. 🙂 Overnight Retinol Repair bevat namelijk een hoge hoeveelheid Retinol wat intensief werkt op alle tekenen van huidveroudering! Deze zeer krachtige nachtbehandeling bevordert celvernieuwing en collageenproductie. Peptides en Vitamine C verhelderen de huid en verminderen hyperpigmentatie en verkleuringen. Meer informatie nalezen over Retinol? Klik Hier

Prijs normaal €119,90 met Black Friday €101,92 of €95,92  

Shop hier

 

 


 

Multivitamin powerfirm – Verstevigt, vermindert lijntjes en rimpels

We herkennen het allemaal wel. Hebben we ons mooi opgemaakt, zien we na een paar uur allemaal lijntjes rondom onze ogen verschijnen. 🙁 Niet leuk! Een teken dat de huid rondom onze ogen wat meer voeding en vitamines kan gebruiken. Deze bestseller van Dermalogica is jouw redder in nood. De formule bevat Vitamine A,C en E om de elasticiteit te verbeteren en huid te verzachten. Organische siliconen zorgen er samen met zeewieren voor dat de huid wordt verstevigd en lijntjes optisch worden gevuld. Hetgeen wat je tijdens de feestdagen zeker wilt, of niet?

Prijs normaal €69,90 met Black Friday €59,42 of €55,92  

Shop Hier

 

 


Multivitamin Power Recovery® Masque – herstelt, voedt, boost aan vitamines

Dit masker wordt met recht “Ambulance in een tube”genoemd! Hij wordt aanbevolen bij het voorkomen en verminderen van tekenen van huidveroudering. Het masker bevat hoge concentraties van Vitamines A, C ,E en F om de huid te herstellen van schade en de huidbarrière te verbeteren. Vitamine A verbetert de elasticiteit van de huid, terwijl de vitamines C en E de huid beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Wist je dat je hem ook 1 keer per week als nachtcrème kunt gebruiken? 🙂

Prijs normaal €89,90 met Black Friday €56,08 of €52,72 

Shop Hier

 

 

 


 

Skin prefect primer SPF30- egaliseert, verzacht, en geeft een natural glow!

Deze primer doet hetzelfde wat een verf primer ook doet, maar dan net even wat meer! 🙂  Het zorgt ervoor dat je foundation mooier en langer blijft zitten. Gebruik je geen foundation? Wees gerust! Ook voor mensen die geen foundation gebruiken is hij perfect! Deze primer bevat namelijk ook Parelpoeder en natuurlijke mineralen, die samen zorgen voor een “Natural Glow “. Daarnaast zijn er fluweelzachte siliconen toegevoegd die jouw huidstructuur egaliseert. Hij wordt gebruikt over je dagcrème.

Prijs normaal €66,90 met Black Friday €56,87 of €53,52  

Shop Hier

 

 

 


 

MARC INBANE natural tanning spray 

Last but not least! Deze kon in ons rijtje musthaves natuurlijk ook niet ontbreken! Waarom? Met een mooi (gezonde) bruine kleur zien we er allemaal net even wat leuker uit. Nu is de weg naar de zonnestudio snel gemaakt, maar voor het behouden van een gezonde huid op lange termijn raden we dit zeker niet aan! Om toch een gezond kleurtje te krijgen is deze musthave één van onze favorieten! Een oranje huid door de verkeerde zelfbruiner is met Marc Inbane nu echt verleden tijd! Meer info? Klik Hier

Prijs normaal €39,95 met Black Friday €33,96 of €31,96  

Shop Hier

 

 

 

 

0