De kracht van maskers!

 In Gezichtsverzorging, Overig
Maskers zijn krachtpatsers! Ze zitten boordevol actieve werkstoffen en hebben maar een paar minuten nodig om je huid te laten stralen. Helaas worden ze door veel mensen ondergewaardeerd. Daarom wordt het tijd om ze eens goed in het zonnetje te zetten. 🙂

 

Maskers worden vaak vergeten. Zo jammer, aangezien elke huid naast een dag- en nachtcrème een intensief masker goed kan gebruiken. Er zijn namelijk heel veel factoren die de conditie van je huid beïnvloeden: denk maar aan de zon of aan de airco, aan stress of aan je hormonen, aan slaapgebrek of aan luchtvervuiling. Wanneer je huid nét iets minder straalt dan normaal, kan een masker precies de verzorging geven die je huid op dat moment nodig heeft. Veel tijd hoeft dat niet te kosten, want veel maskers hebben maar een paar minuten nodig of kunnen zelfs als nachtmaskers worden gebruikt. Je huid verbeteren terwijl je slaap!

Dermalogica’s krachtpatsers op een rij! 

 

De zeer effectieve probleem oplossende Dermalogica gezichtsmaskers zijn speciaal ontwikkeld om 1 a 3 maal per week te gebruiken. Of je huid nu een kalmerende, hydraterende of reinigende behandeling nodig heeft, deze maskers zijn een ideale ondersteuning bij de verzorging van huidproblemen en het behouden van een gezonde huid. Benieuwd welke masker(s) het meest geschikt is voor jou? Lees dan snel verder.

Geen idee welk masker het beste bij jou past? Kom gerust langs voor een gratis intake inclusief huidscan en een uitgebreid vrijblijvend advies. Online een afspraak maken?  Klik Hier

 


 

Skin Hydrating Masque

Voor wie?
Iedereen met een trekkerige, vochtarme huid.

Voordelen?

  • Maakt de huid soepel en vermindert de aanwezigheid van fijne droogtelijntjes
  • Cross-linked hyaluronzuur zorgt voor intensievehydratatie en verbeterde elasticiteit.
  • Vitamine E helpt bij het herstellen van vrije radicale schade.
  • Plantenextracten kalmeren en verzachten de huid

Wat is het?
Dit masker zorgt voor optimale hydratatie en een fris gevoel op de (gestreste) huid. Gebruik dit product tevens om droogtelijntjes te verminderen. Het unieke cross-linked Hyaluronzuur levert de nodige hydratatie aan de huid en lycopeenrijk Tomatenzaadolie helpt de huidbarrière te herstellen voor een gezondere huid.

Hoe te gebruiken?
Breng een dunne laag aan over het gelaat, hals en decolleté. Kan ook alleen als oog of lipmasker worden gebruikt. Laat het masker 7-10 minuten intrekken.

Webshop Klik Hier

Tip: Heb je een keer geen tijd voor een masker? Gebruik hem dan een keer in plaats van je nachtcrème!

 

 


Multivitamin Power Recovery Masque

Voor wie?
Rijpe of voortijdig verouderde huid.

Voordelen?

  • Intensief herstellend masker ook wel “Ambulance in een tube” genoemd.
  • Voorkomt en vermindert tekenen van huidveroudering
  • Bevat hoge concentraties vitamine A,C,E en F
  • Vermindert gevoeligheid

Wat is het?
Dit intensieve masker wordt aanbevolen bij het voorkomen en verminderen van tekenen van huidveroudering. Het masker bevat hoge concentraties van Vitamines A, C ,E en F om de huid te herstellen van schade en de huid barrière te verbeteren. Vitamine A verbetert de elasticiteit van de huid, terwijl de vitamines C en E de huid beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Algen hydrateren en verzachten de huid en Zoethout vermindert gevoeligheid.

Hoe te gebruiken?
Breng een kleine hoeveelheid aan op een gereinigde huid en laat hem 7-10 minuten inwerken. Gebruik het masker twee tot drie keer per week. Geen tijd? Hij mag af en toe ook als nachtcrème gebruikt worden. Breng hem dan niet te dik aan. 🙂

Webshop Klik Hier


Sebum Clearing Masque

Voor wie?
Mensen met een acne huid. Ook bij plaatselijke ontstekingen.

Voordelen?

  • Zuiverend masker op basis van klei
  • Werkt verkoelend
  • Absorbeert overtollig talg
  • Werkt antibacterieel
  • Salicylzuur verwijdert dode huidcellen

Wat is het?
Dit verkoelende diep zuiverende masker op basis van klei absorbeert het overtollig talg en gaat onzuiverheden tegen. Niacinamide, Gistextract, Cafeïne en Biotineverminderen de talgproductie. Salicylzuur verwijdert dode huidcellen die verstoppingen kunnen veroorzaken. Spirea en Kaneelextract onderdrukken het ontstaan van nieuwe onzuiverheden.

Hoe te gebruiken?
Breng een dunne laag aan op het gezicht en de hals (vermijd de huid rondom de ogen) ,gebruik 2 tot 3 keer per week. Mag ook alleen op de t-zone gebruikt worden. Laat het product 10 minuten intrekken en verwijder grondig met lauw/warm water. Vervolg met de geadviseerde toner en de MediBac Clearingâ„¢ producten. Gebruik als een spot treatment masker om plaatselijk onzuiverheden en puistjes te verminderen.

Webshop Klik Hier

 


 

Charcoal Masque

Voor wie?
Geschikt voor alle huidcondities met uitzondering van een gevoelige huid.

Voordelen?

  • All-in-one masker
  • Zuivert en ontgift
  • Vermindert onzuiverheden
  • Stimuleert celvernieuwing
  • Voor de huid die een boost aan nieuwe energie nodig heeft

Wat is het?
Dit all-in-one masker zorgt voor een direct zuiverend en ontgiftend effect op de huid. Geactiveerd Binchotan Houtskool vermindert onzuiverheden en revitaliseert de huid, terwijl Zwavel de cel vernieuwing stimuleert en de huid verheldert. Daarnaast helpt dit masker de poriën te verfijnen.

Hoe te gebruiken?
Breng na het reinigen een royale laag aan op de huid: ogen en mond vermijden. Laat het 7-10 minuten inwerken en maak de handen nat en masseer het masker licht in. Spoel het met lauwwarm water af en breng de geadviseerde toner, serum en moisturizer aan.

WebshopKlik Hier

 


Clear Start: Blackhead Clearing Fizz Mask

Voor wie?
Tieners met een onzuivere huid.

Voordelen?

  • Onzuivere huid
  • Vermindert mee-eters en zuivert de poriën
  • Hydrateert de huid en reguleert overtollig talg
  • Vegan

Wat is het?
Dit unieke masker transformeert tot een actief bruisende formule om de poriën te verzachten en te verminderen en zodat puistjes worden voorkomen. Dit bruisende masker bevat Zwavel wat antimicrobiële eigenschappen heeft die bijdragen aan een zuivere huid. Kaolin Klei, heeft van nature absorberende eigenschappen die overtollig talg aantrekken en de huid zuiveren en verhelderen. Pyrus Malus (appelfruit) extract verhoogt het hydratatieniveau van de huid.

Hoe te gebruiken
Breng een dunne laag aan op de gereinigde huid, op de gebieden met onzuiverheden. Laat 3-5 minuten intrekken om volledig te activeren. Reinig grondig met lauwwarm water en vervolg met je aanbevolen Clear Starâ„¢ producten. Gebruik 2-3 keer per week, of wanneer nodig.

Webshop Klik Hier

 

 

0

Start typing and press Enter to search