NIEUW Level 5 Peel!

 In blog

We zijn zo blij! Onze nieuwe level 5 peel is een feit. En dat wij niet de enige zijn die zo enthousiast zijn, blijkt wel uit alle reacties van onze modellen. Sylvana heeft haar ervaring ook gedeeld via Instagram. Hebben jullie het gevolgd? Dan weet je ook hoe haar huid met de dag meer ging vervellen. Ook Rowan heeft haar ervaring met ons gedeeld. Benieuwd naar haar ervaring? Bekijk haar vlog via de link onderaan. 😀

 

Voor de peeling

14 dagen na de peeling

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is een chemische peeling?

Een chemische peeling helpt bij het verwijderen van dode cellen van de buitenste laag waardoor de huid intensief gaat vernieuwen en daardoor schilferen. Dit proces leidt tot een gezondere, gladdere en helderdere huid. Onze level 5 peel bevat ook meerdere antioxidanten die helpen om DNA-schade veroorzaakt door invloeden van buitenaf tegen te gaan, het verouderingsproces te vertragen en rimpels te voorkomen.

Voordelen

Naast het verbeteren van de teint en textuur van de huid, is onze level 5 peel ook effectief bij het behandelen van meerdere veelvoorkomende huidklachten. Een paar voorbeelden op een rij;

  • Vermindert hyperpigmentatie, zonneschade en melasma verminderen of elimineren
  • Stimuleer de aanmaak van collageen, wat resulteert in een stevigere huid.
  • Vermindert grove poriën.
  • Vermindert acne littekens
  • Verbetert de algehele helderheid, toon en textuur van de huid

 

Onze Level 5 Peel is veilig en vereist geen speciale voorbereiding. Wel is het belangrijk dat er geen producten met Retinol gebruikt worden ten minste 5 dagen voorafgaand aan de peeling en mag je enkele dagen voor de peeling geen andere huid- of harsbehandelingen ondergaan. We voeren altijd een intake uit waarbij we vragen stellen om zo jouw huid en medische geschiedenis in kaart te kunnen brengen en zo de kans op risico’s te kunnen minimaliseren. We zullen uitgebreid ingaan op wat je allemaal na de behandeling kan verwachten en wat je wel en beter niet kan doen.

 

Het gebruik van een SPF is altijd een must – maar zeker na een peeling! Het niet gebruiken van een SPF is te vergelijken met af willen vallen en naar een diëtiste gaan, maar wel thuis chips blijven eten. Totaal zinloos! 🙂

 

 

Kuur van 3 keer een level 5 peel

Wat is het verschil met onze level 3 en 4 peeling?

Het verschil tussen deze levels is met name de concentratie zuren die elke peeling bevat. Onze level 3 peel bevat 7%  TCA onze level 4 peel 15% TCA en onze nieuwste peeling is een combinatie van verschillende zuren. Er zit namelijk TCA in, Salicylzuur, Retinol en Fenol. Wat samen zorgt voor een intensieve boost aan vernieuwing! Welke het beste bij jouw huid past kunnen we pas zeggen aan de hand van onze intake. Maak gerust een afspraak, we helpen je graag verder. Online een afspraak maken klik hier. 

Is een chemische peeling geschikt voor mij?

Mensen met een goede algehele gezondheid, realistische verwachtingen en een gezonde huidteint zijn geschikte kandidaten voor het ondergaan van een chemische peeling. Een chemische peeling kan worden toegepast bij de volgende huidcondities: Fijne lijntjes en/ of rimpels, vale en/of doffe huid, grove poriestructuur, verstopte poriën en/of ontstekingen/ rokershuid/ zonbeschadigde huid/ acne/ acnelittekens/ pigmentvlekken/ zwangerschapsmasker/ ouderdomsvlekken/donkere huidskleuren/ alle huidtypen (vet/normaal/ droog).

Wanneer mag een peeling niet worden uitgevoerd?

Wanneer je één van de volgende aandoeningen hebt, kunnen wij helaas uit veiligheidsoverwegingen deze peeling niet uitvoeren. Actieve koortslip – Huidbeschadigingen, zoals: eczeem, psoriasis – zwangerschap – zonverbrande huid– gebruik van huid verdunnende medicatie – gebruik hydrocortison – hormoonbehandelingen of allergie voor 1 van de ingrediënten.

 

Voorafgaand aan de behandeling:

Voordat de eerste chemische peeling behandeling plaats vindt, plannen we altijd eerst een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek zullen wij samen met jou alle persoonlijke gegevens doornemen. Daarna zal er uitgebreid ingegaan worden op de behandeling zelf, jouw verwachtingen, mogelijk resultaat en eventuele contra-indicaties.

 

Ondervind ik ongemak tijdens de behandeling?

Dat is het unieke aan deze peeling, je voelt er nauwelijks iets van! 😀 Fenol zorgt voor een verdovend effect. Hoe fijn is dat!

 

Moet ik bepaalde producten na de behandeling gebruiken?

Voor het behalen van het beste resultaat geven wij na de behandeling een aangepast thuisadvies. Wij adviseren dit productadvies thuis op te volgen. Belangrijk is hierbij het dagelijks gebruik van een daglicht bescherming (minimaal SPF 30).  Het productadvies voor thuis hoort bij onze service met als doel je huid te verbeteren. Belangrijk om te weten dat ons advies je tot niets verplicht. Bij onze level 5 peel krijg je van ons een Travel Size Spf 30 cadeau. Zo ben je de eerste dagen verzekerd van de juiste bescherming tegen daglicht.

 

Wanneer worden de resultaten zichtbaar?

Waarschijnlijk zult u direct na de eerste behandeling al verbeteringen in de structuur en het uiterlijk van uw huid opmerken.  Voor optimaal resultaat wordt echter aangeraden de behandeling in kuurverband toe te passen. Afhankelijk van het doel van de kuur kan het aantal behandelingen worden vastgesteld. Over het algemeen zien de meeste mensen na 1 à 2 behandelingen al resultaat. Wel willen we daarbij benadrukken dat resultaat afhankelijk is van verschillende factoren. De belangrijkste factoren voor het behalen van resultaat zijn; soort huidprobleem, regeneratievermogen van de huid, gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten (inclusief een dagelijkse bescherming tegen daglicht van minimaal spf30). Wij zullen altijd ons uiterste best doen om uw huid op een deskundige en eerlijke manier te behandelen om zo de huid te verbeteren. Echter kunnen wij resultaat nooit garanderen.

 

Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Onze huidtherapeuten staan ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het kwaliteitsregister voor Paramedici. Bij diverse indicaties, zoals bijvoorbeeld acne of acnelittekens, is er in sommige gevallen een vergoeding mogelijk. Dit verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Informeer hier naar bij uw zorgverzekeraar.

 

Prijs: €299  In de maanden April en Mei hebben we een kennismakingsprijs van €249,- 😀                                                       Benieuwd of deze peeling ook geschikt is voor jouw huid? Kom dan gerust langs voor een gratis intake! Online een afspraak maken kan hier. 

 

 

0