Gratis FaceFit Treatment

 In Nieuws

Gratis Dermalogica FaceFit Treatment!

 

Zaterdag 1 september bestaan we alweer 1 jaar! Ongelofelijk hoe snel het afgelopen jaar voorbij is gegaan. Zoveel mooie en bijzondere momenten, mede door jullie mogelijk gemaakt! Vandaar dat we deze bijzondere dag niet zomaar voorbij kunnen laten gaan, zonder er een feestje van te maken! En wat hoort er bij een feestje? Precies! Goed gevulde goodiebags, kortingen en gratis treatments! We geven natuurlijk niet gelijk alles weg. Vanaf nu maken we via onze socia media kanalen en nieuwsbrief elke week een nieuwe actie bekend. Wil je niet achter het net vissen? Houd onze Facebook en Instagram dan goed in de gaten. Zo mis je in ieder geval niets!

 

Gratis Face-Fit treatment + Goodiebag

  • Wanneer? zaterdag 1 september
  • Waar? Van Baerlestraat 101H (Amsterdam- Zuid)
  • Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur.

Wil jij je huid in slechts 10 minuten laten stralen? Reserveer dan jouw plek voor Dermalogica’s unieke Face-Fit treament van 10 minuten uitgevoerd door een Dermalogica Expert aan onze Skin Bar. Met behulp van zowel retail- als professionele producten geven we jouw huid precies wat het nodig heeft! Daarnaast krijg je aan de hand van een uitgebreid advies meer inzicht in hoe je jouw huid het beste kan verzorgen. En dat is nog niet alles! Niet alleen de Face Fit krijg je van ons cadeau, bij aanschaf van €75,- aan Dermalogica producten krijg je er van ons ook nog een goed gevulde goodiebag bij!

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het reserveren van een plekje, want VOL = VOL!

 

Wat moet je doen om een plek te reserveren?

1) Stuur een email naar info@thepeelingcompany.nl met daarin:
–   Je voor en achternaam
–  Telefoonnummer
–  Gewenste tijd (richtlijn, geen garantie)
2) Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging. De reservering is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen.

(Inschrijvingen worden verwerkt op basis van binnenkomst)

 

 

 

0