Laviesage; Huidverbetering van binnenuit!

 In Nieuws

 Liefde voor de huid moet van twee kanten komen…

 

 

Een mooie huid is niet alleen het resultaat van een goede huidverzorging. Eén van de andere factoren en daarmee misschien wel één van de belangrijkste, is onze voeding. Hoe onze buitenkant er uit ziet, heeft alles te maken met de kwaliteit en kwantiteit van de beschikbare grondstoffen die we uit onze voeding halen. Helaas geeft onze voeding te weinig voedingsstoffen om voldoende binnen te krijgen. Ook als we denken al gezond te eten, is suppletie absoluut geen overbodige luxe.

Hoe het begon?
Mijn liefde voor voedingssupplementen begon al vroeg. Op mijn 17e werkte ik in een vitaminespeciaalzaak. We verkochten daar destijds Solgar, Ortica en AOV. De toppers op het gebied van voedingssupplementen. Ik volgde alle trainingen en leerde al snel het belang van goede voeding bij huidproblemen. De huid is ons grootste orgaan en een spiegel voor onze innerlijke gezondheid. Huidproblemen zijn vaak een reactie op een disbalans van hormonen, vitaminen, mineralen of ontstekingen in het lichaam. Neem bijvoorbeeld acne, wat vaak wordt veroorzaakt door een disbalans in de darmen. We kunnen een behandelplan opstellen met intensieve peelings en producten, maar als het door darmproblemen ontstaat en dit wordt niet goed aangepakt is de kans op resultaat veel kleiner.

Een probleem aanpakken bij de bron
Als je het probleem niet aanpakt bij de bron, is de kans dat het terugkomt of erger nog niet weg gaat, heel groot. Ik geef altijd het voorbeeld van die pijnlijke likdoorns die vaak ontstaan door het dragen van die o zo mooie hakken. Als je deze plekken weg laat halen bij een pedicure en je trekt daarna dezelfde schoenen weer aan waardoor ze zijn ontstaan, is de kans dat ze weer terugkomen erg groot. Daarom krijgt elke klant bij ons in de kliniek een uitgebreid intake gesprek, om zo het probleem van drie verschillende kanten aan te kunnen pakken.

                Behandelingen

                Verzorgingsproducten

                Voedingssupplementen.

Waarom Laviesage?
Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen die gericht huidproblemen aanpakken. Denk hierbij aan acne, eczeemklachten, roodheid, anti-aging. Daarnaast bevatten ze ook bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van je huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid. We kunnen hiermee de huidbarrière verbeteren, waardoor het meer bestand is tegen invloeden van buitenaf. Zo pakken we huidproblemen van binnenuit aan. Laviesage producten worden met pure en 100% zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en natuurlijke oorsprong samengesteld, waarvan de werking wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en de praktijk is aangetoond. Ze zorgen voor een optimale huidverzorging en huidverbetering. Alle producten worden conform de strengste certificeringsnormen geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

Laviesage heeft een breed assortiment aan voedingssupplementen om zo elk probleem aan te pakken bij de bron.

 

Huidbescherming

 • Skin Balance: essentiële vetten van omega 3 vetzuren voor een gezonde huid en bloedsomloop.
 • Skin Protect: De antioxidanten, zoals vitamine E en C helpen de huid te beschermen tegen oxidatieve schade door vrije radicalen. Het herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund. Optimale bescherming van binnen en van buiten.

Huidverbetering

 • Skin Base: Levert een bijdrage aan de vorming van bindweefsel. Het helpt de huid van binnenuit te verstevigen.
 • Skin Support: Aanbevolen voor algemeen onderhoud van de huid van binnenuit. Ideaal om de conditie van de gezonde huid te onderhouden.
 • Skinhydrate: is de hoornlaag niet in normale conditie, dan kan de huid vocht verliezen en droog aanvoelen. De huidbarriere wordt hersteld en hierdoor wordt de huid beschermt tegen vochtverlies. Hyaluronzuur, het bindmiddel tussen de collagene vezels, zorgt voor extra volume. Het resultaat een gezondere huid met minder fijne rimpels.
 • EpidermOil: houdt de huid gezond en beschermt tegen externe invloeden. Het zorgt dat onze beschermende huidbarierre gesloten blijft. Vochtverlies wordt tot een minimum beperkt. Astaxanthine met zijn ultrakrachtige antioxidant werking (600 keer sterker dan vitamine C) remt huidveroudering. Pigmentvlekken worden gereduceerd. De huid voelt zijdezacht en krijgt een mooie egale teint.
 • Skollagen: draagt bij aan de vorming van collageen, wat de stevigheid van de huid ondersteund. Een belangrijke bouwstof die bijdraagt aan de vorming van collageen is vitamine C.
 • Skin Boost & Lift: het beste en meest complete supplement voor het verstevigen van de huid. Dit product bevat net zoveel collageenpeptiden als de Skollagen, maar daarnaast ook elastine vezels die voor meer elasticiteit zorgen, hyaluronzuur voor meer vochtbindend vermogen en ceramides die vochtverlies via de opperhuid helpt te voorkomen. Voor een natuurlijke facelift van binnenuit. Voor een stevige, elastische huid met minder fijne rimpels.

Huidproblemen

 • Skin Secure: last van acne, rosacea, psoriasis of eczeem? de kortste weg naar een juiste vetbalans. Rijk aan essentiële Omega-3 vetzuren EPA en DHA. Verminderd ontstekingsreacties in het lichaam.
 • Skin Clear: ontstekingsremmend bij acné en een vette huid. Ondersteund de reinigende werking van de lever. Ondersteund het metabolisme waardoor de afvoer van afvalstoffen via de reguliere weg verloopt. Hierdoor zullen minder afvalstoffen via de huid worden verwijderd.
 • Skin Defence: ondersteuning bij acne, rosacea, psoriasis en eczeem. Rijk aan vitamines en mineralen, zoals vitamine D en zink. Onze huid is opgebouwd uit huidcellen en beschikt over een eigen immuunsysteem. Skin Defence ondersteund het herstellend vermogen van de huid en ondersteund het evenwicht bij stresssituaties. Het beschermt onze cellen en draagt bij tot een normale functie van het immuunsysteem.

Gezondheid

 • Vitaskin C: verhoogt de weerstand en verbetert de aanmaak van collageen.
 • XtraC & D3: optimale bescherming van alle cellen, weefsels en het immuunsysteem

Vanaf dinsdag 3 april verkrijgbaar bij ons in de winkel. Volg ons ook of facebook en Instagraam @thepeelingcompany

Meer info? info@thepeelingcompany.nl

Een gratis intake inplannen kan via Online afspraak maken (klik op link)

 

0