Naf’s favorite; Pure Light spf50

 In Nieuws

 

 

Al op jonge leeftijd denken veel mensen (met name vrouwen) dat een gebruinde huid een gezonde huid is. Ik moet eerlijk bekennen, een klein beetje kleur staat meestal niet verkeerd bij mensen. Lees goed wat ik schrijf –> een klein beetje kleur! 😊 Het gebruik van een zonnebank of uren bakken in de zon is allang niet meer nodig. Er zijn voldoende “gezonde” alternatieven, zoals het gebruik van een zelfbruiner die jou een natuurlijke glow kunnen geven.  Zo heb je wel de lusten en niet de lasten!

UV stralen (daglicht) hebben nog al wat negatieve bijwerkingen. Vroeger werd er nogal licht over gedacht, gelukkig weten we nu wel beter. Overmatige blootstelling aan de zon kan namelijk  vroegtijdige veroudering, hyperpigmentatie en een hele reeks andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Wist je trouwens dat hyperpigmentatie (donkere vlekken) één van de belangrijkste tekenen is van huidveroudering? Ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige teint (door een combinatie van hyper- en hypopigmentatie) worden gezien als een ‘verouderde’ huid, terwijl een egale, heldere huid juist wordt gezien als gezond en jong. Iemand met een ongebalanceerde pigmentverdeling kan maar liefst 12 jaar ouder geschat worden dan hij in werkelijkheid is! Help!! Niet getreurd, want vandaag ga ik jullie alles vertellen over één van mijn favorieten die je in kan zetten in de strijd tegen pigmentvlekken, Dermalogica ’s Pure Light SPF 50. Het behandelen van hyperpigmentatie is een gecompliceerd proces. Het regelmatig aanbrengen van breedspectrum daglichtbescherming met spf50 is belangrijk om nieuwe pigmentatie te voorkomen, maar ook het gebruiken van een combinatie van huid verhelderende ingrediënten samen met exfoliërende ingrediënten is nodig om bestaande pigmentvlekken te behandelen.

 

Wist je dat pigmentvlekken kunnen worden uitgelokt door UV stralen, hormonen, stress, medicatie of na een ontsteking?

 

PowerBright TRx™

Pure light valt in de PowerBright TRx™ lijn van Dermalogica. Een krachtige serie van drie leave-on producten voor de behandeling en preventie van hyperpigmentatie. Het beste resultaat wordt behaald als de drie producten in combinatie met elkaar gebruikt worden. Daarnaast zijn ze ook te combineren met elk ander Dermalogica product.

 

 

Pure Light

Wat is het:

Deze mediumgewicht breedspectrum moisturizer voor overdag beschermt de huid tegen UV-stralen die hyper pigmentaties kunnen veroorzaken en verheldert tevens een ongelijkmatige teint, bestaande pigmentaties en/of verkleuringen. Ook voor huiden geschikt die geen pigmentproblemen hebben, maar op zoek zijn naar een medium moisturizer met een spf50. Het product bevat krachtige peptides die helpen bij het reguleren van de pigmentproductie en algenextracten die de huid verhelderen en hyperpigmentatie controleren. Cross-linked Hyaluronzuur versterkt bovendien de natuurlijke vochtbalans van de huid, waardoor fijne lijntjes worden verminderd.

 

Voordelen:

 • Breedspectrum UVA en UVB bescherming
 • Verheldert en controleert hyperpigmentatie
 • Egaliseert de huid
 • Versterkt de natuurlijke vochtbalans

 

Hoe te gebruiken:

Breng na de reiniging en toner een royale hoeveelheid van de Pure Light aan op gezicht, hals en decolleté en vermijd het gebied rondom de ogen. Breng dit product minimaal 30 minuten aan voor blootstelling aan UV-stralen. Voor een verhelderend resultaat op bestaande pigmentaties en ongelijkmatige teint gebruik je voorafgaand het C-12 Pure Bright Serum.

 

Hoofdingrediënten

 • Oligopeptide-34/ Rode algen/ Bruine algen en Niacinamide verminderen pigmentatie.
 • Cross-linked Hyaluronzuur: zorgt voor een optimale hydratatie
 • Oleosome Technologie: boost de SPF bescherming zonder extra toevoeging van chemische filters om zo de kans op gevoeligheid te verminderen
 • Lactobacillus/Pompoen Ferment: Helpt bij het exfoliëren van het huidoppervlak voor een egalere huidskleur en verminderen van hyperpigmentatie

 

Wat houdt Oleosome technologie in?

Pure Light bevat dermalogica’s unieke Oleosomen technologie, natuurlijk voorkomende plant-olie capsules die werken als natuurlijke emulgatoren. Met de oleosomen technologie gebruiken wij deze capsules om de SPF bescherming van een product te verhogen zonder dat we daarvoor meer chemische UV filters hoeven te gebruiken. Het resultaat is een product dat makkelijk smeerbaar is en dat de huid beschermt zonder deze gevoelig te maken.

 

Tip:

 • Voor de beste bescherming breng je Pure Light 30 minuten voor blootstelling aan
 • Belangrijk om bij direct zonlicht voldoende bij te smeren.
 • Gebruik voor het beste resultaat de gehele Power Bright lijn.
 • Bescherm ook de huid rondom je ogen met de Total Eye Care spf 15 die ook donkere kringen camoufleert.
 • Gebruik Pure Light het hele jaar door, ook in de winter.

 

Enthousiast geworden van alle informatie? Pure light spf50 is te bestellen via onze webshop Link: Pure Light spf50 of bij ons in de winkel.

Veel liefs Naf

Volg je ons al op Facebook en Instagram? #thepeelingcompany

 

0