Naf’s Monthly Favorite

 In Nieuws

Naf’s monthley favorite

Hi allemaal, 🙂

Het is alweer eind januari! Lees: eind januari . Ik weet niet hoe jullie het eerste maand van het nieuwe jaar hebben ervaren, maar bij mij is het voorbij gevolgen! Einde van de maand betekent ook weer dat ik 1 van mijn favorieten producten met jullie mag delen. Lang hoef ik er niet over na te denken, het is een tube die dient als mijn beste vriend tijdens deze koude wintermaanden. Mag ik jullie voorstellen aan de Barrier Repair!

Wat is het?

De Barrier Repair valt onder de categorie moisturizers maar ik gebruik het altijd in combinatie met mijn huidige moisturizer (Skin Smoothing Crème). Hij is watervrij en daardoor zijdezacht.Wat ik erg fijn vind is dat hij mijn huid beschermt en extra comfort geeft. Zeker wanneer mijn huid droog en schraal aanvoelt, is de Barrier Repair mijn redder in nood. Daarnaast gebruik ik hem ook als ik mijn wenkbrauwen heb geharst want de Barrier Repair werkt ook nog eens intensief herstellend op een rode en geïrriteerde huid.

Wat doet het?

Zoals ik al hier boven vertelde dient de Barrier Repair als een moisturizer die je huid beschermt, maar ook herstelt. Je zou het kunnen vergelijken met een stenen huis en cement. Het cement zorgt ervoor dat het huis wordt beschermd tegen alle invloeden van buitenaf. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de stenen goed bij elkaar blijven. Je zou de Barrier Repair kunnen vergelijken met het cement, alleen houdt deze geen stenen maar de huidcellen goed bij elkaar. De formule vormt dus een fluweelzacht beschermlaagje op de huid om deze te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Ingrediënten?

De Barrier Repair bevat het unieke UltraCalming™ Complex wat je huid intensief herstelt en verzacht. Dit complex bestaat uit; Haver, Rode Berenklauw, Gember en Bisabolol. Teunisbloem- en Bernagiezaadolie versterken samen met siliconen de huidbarrière.

Voor wie is het geschikt?

Hij is geschikt voor iedereen met een;

  • Een droge trekkerige huid
  • Geïrriteerde huid
  • Rode huid
  • Eczeem plekken

Extra tips!

  • Door watervrije substantie ook perfect voor gebruik tijdens de wintersport!
  • Een ambulance in een tube voor kinderen; droge wangen, verkouden, schaaf en-/of kleine (gesloten) brandwonden.
  • Productresten die op je handen zitten niet afspoelen, haal ze langs de droge punten van je haar. Resultaat= pluisvrij haar!!
  • Als primer voor je foundation.
  • Aanbrengen op (verse) littekens, voor een betere wondgenezing. Wel belangrijk dat de wonden wel gesloten zijn.

 

Mochten er nog vragen zijn, let me know! Ik help jullie graag verder.

Bedankt voor het lezen! Tot volgende maand. 😊

Veel liefs,

Naf

 

 

Te koop bij ons in de kliniek en anders online te bestellen via onderstaande link:

UltraCalming™ barrier repair

 

0