Naf’s Monthly Favorite – Maart

 In Nieuws

 

Hi!
Daar ben ik weer, vandaag laat ik jullie kennismaken met mijn favoriete product voor de maand maart! 😊

Stress Positive Eye Lift


Ik denk dat velen van jullie het met mij eens zullen zijn als ik zeg dat de eerste tekenen van huidveroudering meestal beginnen rondom onze ogen. We krijgen fijne lijntjes, zichtbare wallen of kringen. Niet leuk! Merken jullie ook dat het in tijden van stress alleen maar erger wordt? Vandaag zal ik hier meer uitleg over geven. Stress heeft namelijk een negatieve invloed op onze huid vaak meer dan wordt gedacht. Wat heel veel mensen niet weten is dat slecht slapen of ziek zijn ook stress kan veroorzaken in het lichaam.

Hoe ervaar ik dit zelf?
Een nachtje doorhalen zit er echt niet meer in voor mij. Laat naar bed? Net 1 wijntje teveel? JAA.. dat zie ik meteen terug aan mijn huid, zeker rondom mijn ogen. Nu is het ook nog zo dat ik altijd al donkere kringen heb gehad, helaas genetisch bepaald. Het zou alleen fijn zijn als dit tijdens perioden van stress niet ook nog eens geaccentueerd wordt. Ik weet uit ervaring dat het product wat ik vandaag zal bespreken perfect werkt tegen alle tekenen van stress rondom de ogen. Eerst ga ik dieper in op de gevolgen van stress op je huid.

Wat voor effect kan stress op de huid hebben?

  1. Donkere kringen: gebrek aan slaap kan leiden tot donkere kringen of het verergeren ervan (erfelijk bepaald). Als je moe bent heeft je bloedcirculatie de neiging om te vertragen, waardoor zuurstofrijk bloed zich meer ophoopt en beter zichtbaar wordt onder de dunne huid van de ogen; hierdoor krijgen donkere kringen een paarsachtige tint. Daarnaast kan gebrek aan bescherming tegen de zon donkere hyperpigmentatie onder de ogen verergeren.
  2. Dehydratatie en fijne lijntjes: als de huid gedehydrateerd raakt, verliest de huid rondom de ogen volume, wat leidt tot een vermoeide uitstraling. Ook kunnen fijne dehydratatielijntjes en donkere kringen ontstaan.
  3. Zwelling: een gebrek aan goede, gezonde voeding, consumptie van bewerkte voedingsmiddelen en een verhoogde zoutinname kunnen leiden tot zwelling onder de ogen. Ook kunnen haarvaatjes springen wat voor meer zwelling zorgt.
  4. Verslechterde huidbarrière: dehydratatie, roken en een gebrek aan slaap kunnen de huidbarrière verder verslechteren.
  5. Schade door vrije radicalen: mensen die roken en stress hebben krijgen extra vrije radicalen binnen die leiden tot tekenen van huidveroudering en bovendien het slaapritme kunnen verstoren.

 

Dermalogica ’s oplossing! – Stress Positive Eye Lift

Wat is het?
Revitaliserend oogmasker. Verheldert de huid en vermindert tekenen van stress rondom de ogen zoals zwelling en donkere kringen. Ook verrijkt met barrière herstellende ingredienten, die de dunne en gevoelige huid rondom de ogen extra beschermen en versterken.

Voordelen:
+ Vermindert zwelling onder de ogen.
+ Verstevigt de huid voor een liftend effect.
+ Revitaliseert en versterkt de huidbarrière.
+ Verheldert en vermindert donkere kringen.
+ Werkt met de huideigen microflora.

Hoofdingrediënten en eigenschappen:
+ Wilde Indigo -> verheldert en vermindert donkere kringen onder de ogen.
+ Arctische algen en mineraalrijk Zeewaterextract -> verminderen zwelling.
+ Gefermenteerde Gist en een unieke Hyaluronzuurmix -> verstevigen en liften de huid.
+ Bioactief Diglucosyl Gallic Acid -> werkt samen met de microflora van de huid om de oogcontour
te revitaliseren en verhelderen)

Hoe gebruik je het?
Breng een ruime hoeveelheid aan op de gereinigde huid rondom de ogen. Doe dit met de verkoelende massage-applicator. Begin aan de buitenkant van de ogen en eindig aan de binnenkant. Laat 3-5 minuten inwerken. Masseer overtollig product in of verwijder met een tissue. Afspoelen is niet nodig. Gebruik indien nodig voor een snelle boost of dagelijks om tekenen van (chronische) vermoeidheid
tegen te gaan.

Tip!

Leg de tube eens een paar uur in de koelkast. Hierdoor werkt hij extra verkoelend voor de huid rondom je ogen.

Mochten er nog vragen zijn, let me know! Ik help jullie graag verder.

Bedankt voor het lezen! Tot volgende maand. 😊

Veel liefs,

Naf

 

Direct beginnen? Stress Positive Eye lift is te koop bij ons in de winkel of online via onze webshop.  Dat kan via onze webshop:

 Link Stress Positive Eye Lift

0