Naf’s monthly favorite!

 In Nieuws

Hi allemaal, 🙂

Voor degene die mij nog niet kennen. Ik ben Naf en werkzaam als specialist en Dermalogica Expert binnen The Peeling Company. Vanaf nu zal ik jullie iedere maand 1 van mijn favoriete dermalogica producten laten zien. Ik ben namelijk zelf al jaren dermalogica fan en kan niet wachten om mijn enthousiasme met jullie te delen!

Dermalogica; Daily Super Foliant

 

Januari komt eraan, eerste maand van het nieuwe jaar en voor velen is dit het moment om met een grondige detox te starten. Mijn favoriete product van deze maand is: daily superfoliant. Ook wel een fantastische detox exfoliant voor thuis. Met dit product zeg je DAG tegen je grauwe doffe huid en zeg je HALLO tegen je heerlijk zachte en gepolijste huid.

Wat is het:  Daily superfoliant is een krachtige exfoliatie (peeling) voor thuis. Het is een actieve poeder met Binchotan houtskool wat ontgiftend werkt en daardoor alle afvalstoffen als het ware als een soort magneet uit je huid trekt. Melkzuur werkt hydraterend en verhelderend op eventuele pigmentvlekken. Tot slot zorgt het unieke Anti-aanhechtingcomplex voor het bestrijden van huidveroudering!

Kortom: Alle tekenen van huidveroudering worden effectief aangepakt!

 

Hoe te gebruiken: Het is belangrijk om je huid eerst te reinigen. Dit kun je het beste doen met een reiniging afgestemd op jouw huid. Ik gebruik zelf de pre cleanse balm en ultracalming cleanser. Vervolgens breng je een kleine hoeveelheid van het poeder (denk aan ongeveer een halve theelepel) aan op vochtige handen en dat schuim je op totdat deze romig aanvoelt. Breng het met roterende bewegingen aan op de huid. Na een aantal minuten mag je dit afspoelen met lauw warm water. Daarna gebruik je een toner en je aangepaste dag of nacht verzorging.

Hoe vaak gebruiken? Mag dagelijks gebruikt worden. Is de huid nog wat gevoelig dan is het beter om het product om de dag te gebruiken in plaats van dagelijks tot dat de huid gewend is geraakt. Ik zelf gebruik hem om die reden twee keer per week.

Tip!

  • Heb je het druk? Gebruik hem onder de douche! Wel belangrijk om het product niet bij de douche te bewaren. Er mag namelijk geen water in het flesje komen!
  • Voor een powercleanse kun je de daily super foliant ook mengen met je reiniging! Zo krijg je een extra krachtige reiniging. Wel belangrijk dat je eerst de daily superfoliant opschuimt en daarna de reiniging vermengt.

 

Door een boost aan nieuwe-gezonde cellen zul je direct merken dat je huid mega zacht en gepolijst aanvoelt. De producten die je daarna gebruikt worden veel beter opgenomen en werken daardoor nog effectiever!

 

Tot de volgende keer!

Veel liefs,

Naf


 

Je kunt de daily superfoliant bij ons in de kliniek kopen. Liever online aanschaffen?

Dat kan via onze webshop:

Link webshop

 

0