NIEUW! Redness Relief Essence

 In Dermalogica, Nieuws

Bijna de helft van de wereldbevolking omschrijft hun huid als gevoelig of zeer gevoelig. Maar ondanks dat gevoeligheid in zulke grote getale voorkomt, kan het verzorgen van een gevoelige huid als een ware strijd aanvoelen. Dit komt omdat een gevoelige huid er voor iedereen anders uitziet én aanvoelt.

Gelukkig voor iedereen die kampt met een gevoelige huid, is verlichting binnen handbereik met Dermalogica’s krachtige, kalmerende UltraCalmingTM systeem. De producten uit deze lijn zijn effectief in het verminderen van klachten zoals roodheid, dehydratatie, prikkelingen en een verstoorde huidbarrière. Maar nog belangrijker: de producten werken in op de bron van de gevoeligheid en zijn daardoor in staat de huid meer in balans te brengen en te beschermen tegen toekomstige gevoeligheid.

Wat veroorzaakt een?

De huid kan gevoelig worden door een combinatie van onderstaande triggers:

  • Levensstijl (b.v. stress, dieet, roken of reacties op cosmetische producten)
  • Omgevingsfactoren (luchtvervuiling of weersomstandigheden)
  • Fysiologie (stress, reacties op cosmetische procedures)
  • Genetisch (erfelijke prikkelbaarheid van de huid)

Ongeacht de trigger, hetgeen wat een gevoelige huid vooral kenmerkt is een verslechterde barrière lipidelaag. Je kunt je dit het beste visualiseren als een muur: de huidcellen zijn de bouwstenen en de lipides zijn “cement” die de stenen bij elkaar houden. Een gezonde barrière lipidelaag heeft geen openingen; het houdt vocht in de huid goed vast en houdt triggers uit het milieu buiten. Wanneer de huid wordt blootgesteld aan trigger die de barrière verstoren, resulteert dit in roodheid, droogte, irritatie en een oncomfortabel gevoel.

Redness Relief Essence

Dermalogica lanceert met trots haar nieuwste innovatie: Redness Relief Essence 💜 – deze essence is net zo lichtgewicht als een toner, maar zo geconcentreerd als een serum. De Essence stimuleert huidherstel om roodheid snel te verminderen. Daarnaast kalmeert, verzacht en brengt de gevoelige en/of geïrriteerde huid terug in balans.

Benieuwd of de Redness Relief Essence ook geschikt is voor jou? Maak dan online een afspraak voor een gratis intake inclusief huidscan en krijg van ons een uitgebreid advies op maat. Online een afspraak maken? Klik hier

Bron: www.dermalogica.nl

0