Ons team breidt uit!

 In Nieuws

Hi,

Wat leuk dat je dit stuk over mij wilt lezen! Zoals je misschien al hebt gehoord start ik vanaf 1 november als specialist bij The Peeling Company. Daarom leek het mij leuk om je iets meer over mijzelf te vertellen. ☺


 

Wie ben ik?

Mijn naam is Naf. Ik ben 27 jaar, gelukkig getrouwd en samen hebben wij een dochter van 4. Mijn passie voor de huid is al vroeg begonnen! Ik weet nog goed dat ik op de middelbare school altijd bezig was met mijn huid. Altijd opzoek naar de juiste crème, de fijnste foundation en ga zo maar door. Daarom keek er niemand gek van op dat ik specialist wilde worden in alles wat met de huid te maken heeft. Inmiddels zit ik 10 jaar in het vak en doe ik dit nog dagelijks met liefde.

Loopbaan

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met huidverbeterende behandelingen. Ik heb met fijne merken mogen werken, maar Dermalogica stond bij mij altijd op nummer 1! Mijn doel was Dermalogica Expert worden, zodat ik alle producten van binnen en buiten zou leren kennen. Om dat te bereiken heb ik alle trainingen die je maar kan bedenken van Dermalogica met veel plezier gevolgd (meer dan 20!). Eind november ga ik examen doen en dan mag ik mezelf officieel Dermalogica Expert noemen!  

 

Dermalogica, de producten werken, je ziet het, je voelt het en je stralende huid wordt opgemerkt door iedereen!

 

Mijn ontmoeting met Sylvana

Zoals ik eerder al aangaf vind ik het belangrijk om verder te leren, mezelf verder te ontwikkelen en vernieuwend te blijven. Zo heb ik een aantal jaar geleden tijdens een van de dermalogica trainingen Sylvana leren kennen. Zij was destijds educator en verzorgde de trainingen. Ik was meteen omver geblazen en zo onder de indruk van haar kennis en enthousiasme. Ik wist daarom ook meteen dat ik met haar hulp mijn kennis naar het volgende niveau kon tillen. Tegenwoordig kun je elkaar ook makkelijk online volgen, waardoor Sylvana mij bleef motiveren en inspireren. Toen ik zag dat Sylvana begon met haar eigen huidkliniek The Peeling Company. Waar je niet alleen terecht kan voor huidverbeterende behandelingen, maar dit alles ook met dermalogica! Toen wist ik het zeker, dit is de combinatie die perfect bij mij past.

 

Waarom The Peeling Company?

Omdat ik blij ben dat Dermalogica en huidverbetering hier centraal staan. Ik sta volledig achter de visie hoe klanten behandeld worden. Er wordt bij elke behandeling gekeken wat de huid nodig heeft en de behandeling wordt daar volledig op aangepast. Daarnaast heb ik bij The Peeling Company een prettig en warme werkomgeving en is Sylvana iemand van wie ik nog veel kan bijleren. Ik bruis van de energie en heb ongelooflijk veel zin in om jou te ontmoeten! Ik kan daarom niet wachten om vanaf 1 november te starten!

 

The Peeling Company is the place to be. Dus ik zou zeggen spread the word!

Tot heel snel bij the Peeling Company! 

Hartelijke groet,  

Naf Bostdorp 

 

Ps: Vergeet je ons niet te volgen op Facebook en Instagram #thepeelingcompany

 

0