Acne vergoeding 2018

 In Nieuws, Uncategorized

Acne vergoeding 2018

De behandeling van acné en-/of acne-littekens wordt in de meeste gevallen vanuit een aanvullende zorgverzekering geheel of gedeeltelijk vergoed. Acne kan in veel verschillende gradaties voorkomen, van mild tot zeer ernstig. Beiden gevallen worden door de zorgverzekeraar vergoed. Na een intake wordt door ons bepaald of deze vergoeding ook voor jou geldt. Schroom niet om en keer langs te komen voor en vrijblijvend advies inclusief huidscan.  Kijk snel via de volgende link of deze vergoeding ook voor jou geldt.

Klik hier: Acne Vergoeding 2018 

Hoe werkt het?

Na de behandeling kan er aan de balie worden betaald met contant geld, pin of creditcard. Je krijgt van ons een factuur mee, welke je in kan indienen bij je zorgverzekeraar. Zij zullen vervolgens het bedrag terugstorten op jouw rekening.  The Peeling Company is niet verantwoordelijk voor wijzigingen binnen polisvoorwaarden of rechten op vergoeding die gesteld worden door je zorgverzekeraar.

Directe toegankelijkheid

Huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten zijn sinds juni 2011 direct toegankelijk. Dit betekent dat je zonder verwijzing van de huisarts of specialist direct bij ons terecht kunt. Je kan dus altijd op eigen initiatief een afspraak bij ons maken. Vooraf aan de behandeling zal de behandelaar een screening uitvoeren met behulp van een vragenlijsten een huidscan.

Prijs:

  • 45 minuten level 1 peel €69,-
  • 60 minuten level 1 peel €89,-
  • 60 minuten level 2 peel €119,-

Online een afspraak makenKlik Hier

 

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Anbos en zijn gespecialiseerd in de behandeling van acne.


Dit overzicht is geactualiseerd op: 13 november 2017 –
Aan de onderstaande vergoedingen kunnen geen rechten worden ontleend.
The Peeling Company B.V. sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade die
het gevolg is van het gebruik van deze informatie afkomstig van Zorgwijzer.
Kijk voor de specifieke polisvoorwaarden altijd op de website van de zorgverzekeraar

 

0